Appelsin

Den gode gamle klassiker er tilbage i Føtex og Bilka. Appelsin er uden kunstige farvestoffer, er selvfølgelig sukkerfri – og indeholder kun 1 kcal/dl færdigdrik

Ice Tea Peach

FUN one Ice Tea Peach har en forfriskende smag af fersken og iste baseret på sort te. Smagen er både frisk og sommerlig. FUN one Ice Tea Peach er uden kunstige farver og er selvfølgelig sukkerfri - indeholder kun 1 kcal/dl færdigdrik.

Solbær

FUN one Solbær er både mild og fyldig med en smag af friske solbær. FUN one Solbær er uden kunstige farver og er selvfølgelig sukkerfri - indeholder kun 1 kcal/dl færdigdrik.

Hindbær / Orange

FUN one Hindbær/Orange kombinerer sødmen og friskhed - sødme fra den modne appelsin og friskhed fra hindbærsmagen. FUN one Hindbær/Orange er uden kunstige farver og er selvfølgelig sukkerfri - indeholder kun 1 kcal/dl færdigdrik.

Jordbær / Hindbær

Jordbær-Hindbær er den søde og runde smag med masser af fylde. En frisk og lækker tørstslukker. Jordbær-Hindbær er lige som de andre varianter sukkerfri, uden kunstige farver og har kun 1 kcal/dl færdigdrik

Hyldeblomst

FUN one Hyldeblomst er med den milde og kendte aromatiske smag af hyldeblomst. Den er en let, frisk og skøn tørstslukker på en varm sommerdag. FUN one Hyldeblomst er uden tilsat farve og er selvfølgelig sukkerfri - indeholder kun 1 kcal/dl færdigdrik.

Pære

FUN one Pære er en sød og skøn smag af saftige pærer. FUN one Pære er uden kunstige farver og er selvfølgelig sukkerfri - indeholder kun 1 kcal/dl færdigdrik.

Peach / Passion

FUN one Peach-Passionsmag har en frugtig smag af fersken og passionsfrugt, og er en skøn tørstslukker - også blandet med danskvand. FUN one Peach-Passion er uden kunstige farver og er selvfølgelig sukkerfri - indeholder kun 1 kcal/dl færdigdrik.

Sport Æble / Citrus

Den kendte sportssmag, men du sparer på kalorierne for den er sukkerfri og der er kun 1 kcal pr. dl færdigdrik og ingen kunstige farver.

Ananas

FUN one Ananas har en frisk og fyldig smag af ananas. Smagen har en tilpas blanding af sødme og syrlighed, der gør den til en ideel tørstslukker. FUN one Ananas er uden kunstige farver og er selvfølgelig sukkerfri - indeholder derfor kun 1 kcal/dl færdigdrik.


FUN er officiel læskedrikleverandør til DHF
 

Fun på Facebook